Miten puhdas neuleet

- Jan 11, 2019-

Kylmä syksy-ja talvikaudelle on aina lämmintä ja intiimiä pusero. Villapaitoja on kestävä maku ja tahrat. Toisin kuin muut Vaatteet Neuleet ei voi suoraan heittää pesukoneeseen pestä. Tämä tekee muodonmuutoksen pusero ja pilling, niin pusero on pidettävä huolta. Oikea puhdistusmenetelmä on ensimmäinen liota kylmä vesi ja käsin pestä neutraalin. Otetaanpa katsoa sitä Xiaobian.

Miten oikein Puhdista pusero

1. Ensinnäkin ennen pesua pusero, liota pusero vedessä noin 10 minuuttia. Kun on aika, purista pusero.

2, sitten kaada jauhe tai Pesula pesuainetta veteen, sekoitetaan käsin, sitten laittaa puristettua pusero sekoittaa pesuneste, varovasti pestä ja puhdista likainen kohta.

3 valmistella altaan vettä, lisätään muutama pisara etikalla vedessä ja sitten puristaa pusero Pesula neste kirkasta vettä on etikalla, liota muutaman minuutin sen varmistamiseksi, että pusero langan väri ei muutu.

4. liota teelehdet, anna kahvin jäähtyä, kaadetaan altaan kirkasta vettä, otetaan se edellisessä vaiheessa pusero, liota noin 15 minuuttia niin, että villapaita ei haalistu ja pidentää sen käyttöikää.

5. täytteiseen varovasti nuolla pusero muutaman kerran, Huuhtele vedellä, purista vesi, ravista ja kuivaa.

6. viime kädessä se on kuivattu. Jos käytät ripustimet, imukykyinen pusero venytetty painovoiman vaikutuksesta. Joten päätämme net pussiin, laittaa villapaita, ja laita se aurinko kuivaa se.

7. kuivaamisen jälkeen pusero voidaan silittää ja muotoinen rauta. Kun Silityspalvelu, top pusero peitetty kankaalla pyyhkeet; pieneltä hiukset pallot ulkonevat pinnalla pusero pitäisi katkaista yksi kerrallaan.