Miten säilyttää pusero oikein

- Jan 11, 2019-

Miten säilyttää pusero
1. Kun pusero kännissä hyönteiset, on käytännössä mahdotonta saada, joten tämä on ensimmäinen pusero huolto. Kamferi pallon avulla voit estää vikoja, mutta maku on todella pilata vaatteita. Siksi on suositeltavaa käyttää kuivattu kukka annospussia, joka vaikuttaa myönteisesti punkinkestävät.
2, muhkeat tuotteita on helppo kasvattaa bakteerit, mikä multa, haju ja haju. Valkoviini sekoitus avulla voit tehdä spray, spray tasaisesti pusero, kuivaa se, sitten taita se ja tallentaa sen, joka voi tehokkaasti tappaa bakteerit piilotettu pusero.
3 ennen varastointia, pusero on taitettu siististi ja sijoitetaan tällainen makean pitäen laukku, joka vähentää kitkaa villapaita ja muita vaatteita, ja voidaan tehokkaasti ehkäistä pilling.
4, valkoinen pusero kuluneet on vähitellen muuttuu mustaksi, jos pusero on pesty ja jääkaapissa tunnin, sitten ottaa pois kuivua, valkoinen uutena.
5. Jos pusero ei ole kestävä alkalikäsittely, jos se on tarkoituksenmukaista käyttää pesuainetta ilmainen neutraalin, on parasta käyttää villaa perustuva pesuaine.

Mitä tehdä, jos pusero on pesty?
järjestys ainoa
DIP pusero kaikki lämmin 30 ° C - 50 ° C vettä tai höyryä se potin 20 minuuttia, anna sen hitaasti palata muotonsa, kunnes muoto on melkein palauttaa ja sitten sijoitetaan kylmässä vedessä muotoiluun. Muista, että kun kuiva, sinun ei purista se.

Tapa kaksi
Pistää lämmintä vettä pesuallas, tippuminen pienen kotitalouden vettä ammoniakilla ja sitten upota pusero, ja saippua jäännös jäljellä Villa liukenee. Varovasti venyttää vähentää osa molemmin käsin ja huuhtele kuivua. Kun olet puoli kuiva, ensin avata käsin ja tehdä sen alkuperäinen muoto. Jos silitä lämpimällä silitysraudalla, voit palauttaa alkuperäiseen kokoonsa.

Kolmannessa menetelmässä
Avulla höyrysilitysrauta. Silitä vaatteet päällä noin kaksi senttimetriä toisaalta sanottuna päästää höyryä pehmentää kuituja ja muoto pusero toisaalta avulla. Joten kun käsissä käytetään yhdessä, pusero muuttaa takaisin alkuperäiseen kuitua.

Menetelmä 4
Kun käytät yleensä villapaita, villapaita saada isompi ja kuivaus välttämiseksi, on parempi litistää pusero Sun, tai avaa sateenvarjon ja suoraan olla sitä.

Menetelmä viisi
Silkki hiukset kaada lämmintä vettä ja sekoita hyvin. Laita pusero ja liota 15 minuuttia ja yrittää olla mahdollisimman kevyt. Pesun jälkeen liota se Huuhteluaine kolme minuuttia, Älä purista se, arastaa se ryhmään puristetaan veteen, laittaa vaatteita-baarissa ja levitä tasaisesti.