Miten tehdä uusi pusero pehmeämmäksi?

- Jul 24, 2019-

Neulepuserot eivät sovi vain vaatteisiin, vaan myös pitävät lämpimänä. Mutta vastikään ostettu villapaita oli kutiava ja epämiellyttävä. Mitä meidän pitäisi tehdä? Tänään haluaisin kertoa teille temppu, riippumatta villapaidan laadusta.

Vaihe 1: Valmistele kylmän veden altaaseen ja kaada oikea määrä valkoista etikkaa, käännä pusero takaisin ja liota veteen. Kun villapaita on liotettu valkoiseen etikan veteen, se voidaan noutaa ja kiertää. Valkoinen etikka pehmentää villapaita ja estää lyhyempiä kuituja tarttumasta ulospäin.

Vaihe 2: Huuhtele villapaita varovasti. Hiero jälkeen jätä hoitoaine puserolle noin 30 minuutiksi. Sitten huuhtele loput hoitoaine kylmällä vedellä. Kun pusero on käännetty kuivaksi, laita se tuuletusalueelle kuivumaan. (Hiustenhoitoaine voi tehdä villapuseroista pehmeämmät ja niissä on kevyt tuoksu.)

Vaihe 3: Kun pusero on kuivattu, taita se tuoreeseen säilytyspussiin ja pakasta se jääkaapissa yhden yön ajaksi. Ota se ulos seuraavana päivänä ja kuivaa se. Tällä tavoin hyvän tai huonon materiaalin neulepuserot voivat sovittaa iholle, kun ne ovat kuluneet, huolimatta siitä, että ne ovat kärjistyneet .

图片1