Sweater-materiaalien esittely (1)

- Jun 20, 2019-

Jos haluat ostaa pehmeää ja kustannustehokasta puseroa, on tärkeää ymmärtää eläinvillamateriaali, tietää markkinat, helppo löytää hyviä tavaroita. Tietäen, miten neulepuserot on valmistettu, voit myös valita ympäristöystävällisiä tuotteita.

1. Lammasvilla - perinteisin ja yleisimmin käytetty skotlantilaisen lammasvillan edustaja, jolla on erinomainen lämmön säilyminen. Vaikka neulottu villapaita on hieman jäykkä, sen lämmön säilyttämisestä ei ole epäilystäkään. Pehmeyden lisäämiseksi kankaat kudotaan yleensä yhdessä muiden luonnollisten tai synteettisten kuitujen kanssa.

Edut: kylmä ja kuiva kestävyys, kosteudenkestävyys

Haitat: Raskas paino, hieman karkea, ei sovellu herkälle iholle

Käytettävät vaatteet: yleensä soveltuu suurille vaatteille, kuten päällysvaatteille, päällysteille jne.

2. Karitsan karva

Karitsan karvat voidaan jakaa kahteen luokkaan: karitsan hiukset ja uudet karitsan karvat. Ero näiden kahden välillä on kuitujen pituus.

Lammasvilla on lyhyempi, erittäin pehmeä, mutta vähemmän kylmäkestävä. Uusi lampaanvilla ei vain tuntuu erittäin mukavan, vaan myös lämpenee paremmin. Itse kuitujen luonnollinen öljymäinen koostumus tekee siitä vedenkestävän, mikä on tärkeää märkä- ja kylmät talvet (lukuun ottamatta Koillis-Ranskaa, jossa sataa paljon talvella).

Edut: kosteutta, pehmeyttä ja lämpöä

Käytettävä vaatetus: korkea kaulus villapaita, ei aiheuta kaulan epämukavuutta

1520385046403509

3. merinovilla

Espanjan alkuperästä huolimatta Merinovilla on itse asiassa australialainen rotu.

Merinovilla on mukava, joustava ja kestävä. Merinovilla on tavallista lammasvillaa hienompaa ja vähemmän tahmeaa. Villassa on myös antimikrobisia ominaisuuksia, ja sen kuitukudos voi hidastaa epämiellyttävien hajujen esiintymistä.

Soveltuva vaatetus: Se soveltuu hyvin urheiluvaatteisiin, kuten vaellus- tai juoksupuvuihin; se soveltuu myös lasten vaatteiden tai vaatteiden valmistukseen, joita on käytettävä lähellä kehoa, kuten hameita.

1520385059722503