Vanhojen villapuseroiden muut käyttötavat

- Jun 12, 2019-

Monilla ihmisillä on useita villapaita, jotka ovat kuluneet viime vuosina. Ei ole paikkaa, jossa heidät laitettaisiin, jotta he voivat vain heittää ne pois. Useimmissa villapuseroissa on kuitenkin hyvä rakenne ja kaunis rakenne. On sääli heittää ne pois. Joten tänään opimme käyttämään näitä villapaita uudelleen.

1. Käsineet

Nyt sää on niin kylmä, täytyy olla pari lämpimiä ja mukavia käsineitä, jotta voisimme käyttää vanhoja villapuseroita, jotta voit tehdä käsineitä. Ensinnäkin laita tasainen, vedä käden muoto merkkikynällä, leikkaa ja ompele kaksi kangasta yhteen on käsineiden pari.

图片1

2. Hatut

Voit myös tehdä hatun. Ensinnäkin, piirrä hatun muoto villapaita olevalle kankaalle, ompele ne sitten neuloilla ja langoilla ja käännä se sitten niin, että ompeleita ei näy.

图片2

3. Tyynyliina

Äskettäin ostetut tyynyt ovat joskus helposti likaisia asioita. Tällä hetkellä voit ommella tyynyliinan puserolla. Neulominen villapaita on mukava ja pehmeä, ja neulontakuvio on hyvin kaunis, mikä antaa sinulle aina onnen tunteen.

图片3

4. Pentujen liivi

Jos sinulla on koira, voit myös tehdä liivin pentullesi, ompele villapaita koiran kokoiseen sylinteriin, ja leikkaa sitten kaksi reikää koiran etujalkoihin, jotta saat OK. Se on hyvin lämmin.

图片4

Dongguan New Silk Road Fashion Co, Ltd tarjoaa sinulle hyvän tekstuuri villapaita.