Pillingin syy

- Jan 11, 2019-

Mikä on syy siihen, että vaatteet poimivat pallon? Pinnoitus on kankaan kitkakitkan kitka, joka kasvattaa hiuksia, ja sitten sotkeutumista ja sotkeutumista, se pilling. Niin kauan kuin käytät vaatteita, kitkan nostaminen on väistämätöntä. Mutta hiukset eivät välttämättä pelaa palloa.

Onko laatuongelma pilling? Yleensä, riippumatta siitä, mitä kankaan kangasta, pallo on enemmän tai vähemmän kynitty, mutta ero on tehon aste. Vaatteisiin on kaksi syytä, kitka, toinen on kangas ja käsityötaitoa.

1, kitka
Pukeutumalla, pesemällä tai muilla urheilulajeilla vaatteiden kuidut altistuvat ulkomaailman heille antamalle voimalle, joten ne muodostavat jonkinasteisen keskinäisen sotkeutumisen ja sotkeutumisen, ja lopulta niistä tulee ihmisten taivutus suuhun tai kohotettu.
Ratkaisu: Mitä enemmän kitkaa, sitä helpompi on saada pallo. Kun käytät villapaita, älä ole liian karkea, kun teet asioita. Mitä vaikeampi vaatteet ovat, kun ne joutuvat kosketuksiin esineiden kanssa, sitä suurempi on kitka. Palloa on vaikea ajatella. Huomioi myös puhtaus, muuten kuitu staattinen imee läheisen pölyn ja öljyn tahrat likaisiin hiuksiin.

2, kangas
Kun vaatteet pyllyt, murskaukset eivät saisi välittömästi syyttää vaatteiden huonoa laatua. Jopa parasta kashmirivillaa pyörii, mutta puuvillan pellavan luonnolliset kuidut eivät paisu niin kauan kuin ne ovat hyvin kudottuja. Hienoja kuituja on helpompi pylätä kuin karkeat kuidut, ja sekoitetut kuidut on helpompi pilling kuin muut kuidut. Esimerkiksi sama kemiallinen kuitu, villa, puuvillakuidun sekoitusvaatteet on helpompi pilling kuin puhdas villa-vaatetus. Monet ystävät eivät tiedä tätä fyysistä periaatetta, mutta vertaamalla vaatteita, he ovat myös havainneet, että puhdas raakakangas pilling on paljon enemmän kuin sekoitettu.
Ratkaisu: Se on hyvin yksinkertaista. Kun ostat vaatteita, sinun pitäisi valita vaatteet, joita ei ole helppo kantaa kankaasta. Luonnollinen villa on paras, vaikka hinta on kalliimpaa, mutta lämpö ja pehmeys ovat myös korkeampia.

3, prosessi
Kankaan kudontaprosessi on myös tärkeä tekijä, joka vaikuttaa vaatteiden pillingiin. Tutkimuksen ja testauksen jälkeen kankaan rakenne on myös tiukka, eikä sitä ole helppo pillingillä. Toiseksi, mitä tasaisempi pinta on, sitä vaikeampaa kankaalla on pilling. Päinvastoin, kankaan pinta on epätasainen ja helppo päällystää. Kolmanneksi langan kierre on enemmän Korkea ei todennäköisesti aiheuta pillingiä, mutta liian korkea kierre vähentää sitkeyttä ja tuntumaa. Yksinkertaisesti sanottuna vaatteiden työn tiukkuudesta ja tasaisuudesta voidaan arvioida, ovatko vaatteet helppo pilling.
Ratkaisu: On erittäin tärkeää valita merkkituotteita, joilla on laadukas luottotakuu, koska niiden prosessi on muodollisempi ja tiukempi, mikä vastaa paremmin edellä mainittuja vaatimuksia. Ystäväni menivät ostamaan pieniä työpajoja. Vaikka hinta on halpa, he voivat käyttää niitä vain muutaman kerran, ja ne ovat kaikki hiusten pallot.