Ero villapaita ja villapaita

- Jan 11, 2019-

Kun pukeutumisen ja yhteensovittamisen käsitettä ei rakenneta, neulosvaatteiden ja villapaidan välinen ero, jota Xiaobian ei ymmärrä, katsotaan yleensä neuleiksi, kun toiset sanovat, että villapaita on villapaita. Villapaita. Vasta myöhemmin, kun Xiaobian osti vaatteita verkossa, hän oli todella utelias siitä, mitä se oli, kun hän alkoi opiskella sitä. Myöhemmin Xiaobian havaitsi, että neulepuserot ovat koordinointi, ja on monia osastoja.

Katsokaamme ensin ne villapaita ja villapuseroita.
Neuleet
Neulominen viittaa kahteen yksisäikeiseen prosessiin ja kudottuun (loimi ja kude, kuten kankaalla), joten neulominen on hyvin laaja, kuten syksyvaatteet, puuvillatakit, T-paidat ja niin edelleen. Villapaita ei ole muuta kuin neulottua vaatetusta, jossa on kudottu lanka (tai ei puhdasta villaa).

Neulottu villapaita on prosessituote, jossa neulotulppaa käytetään erilaisten raaka-aineiden ja lajikkeiden lankaan muodostamiseen, ja sitten yhdistetään neulottuun kankaaseen merkkijonolla. Neuleet ovat pehmeän tekstuurin, hyvän rypistymisvastuksen ja hengittävyyden, ja niillä on suuri venyvyys ja joustavuus, ja se on mukava käyttää.

Villapaita määritelmä
Villapaita on kone tai käsin neulottu villapaita. Alkeellisessä elämässä ihmiset käyttävät lehdet ja vuodat peittämään ruumiin. Kalastuksessa ja pastoraalisessa elämässä he osaavat käyttää kudontatekniikoita. Sivilisaation kehittymisen ja tieteen ja teknologian keksimisen myötä ihmiset käyttävät täysimääräisesti kaikenlaisia eläimiä ja kasveja. Luonnonkuituja käytetään elämään tarvittavien kohteiden kutomiseksi, ja erilaisia kemiallisia kuituja ja mineraalikuituja on kehitetty tekemään ihmiselämästä mukavampaa ja kätevämpää.

Lisäksi neuleet voidaan jakaa kahteen luokkaan: puuvillaneulos ja villasidot. Neulotut neuleet tunnetaan yleisesti nimellä "villapaita tai villapaita", ja se sisältää villaa tai villasekoitetta. Neuleet viittaavat neulontalaitteista kudottuihin vaatteisiin. Villapaita on eräänlainen villapaita. Villan lisäksi villapaita ovat raaka-aineet ja erilaiset kemialliset kuitulinjat. Puuvillan neuleet ja villaiset neuleet käsitellään myös eri tavalla. Puuvilla-neuleilla on leikkaus- ja ompelutekniikat, ja villasitakankailla ei ole näitä kahta prosessia. Kappaleet kudotaan yhteen ompelulevyllä.