Miksi villapaita pilleri?

- Jun 26, 2019-

Neulepuserot ovat kumppaneitamme, jotka vastustavat kylmyyttä, kylmällä talvella, tuovat meille lämpimän suojan. Mutta neulepuserot alkavat aina hioa kerran tai kahdesti, mikä tekee villapaita vähemmän kaunista ja vähemmän mukavaa käyttää.

Pillingin poistaminen on myös hyvin hankala asia, ja se uudelleenpinnoitetaan, vaatteemme materiaali on myös vahingoittunut, joten mikä on syynä pillingiin, keskustelemme siitä tänään.

Syy 1: Raaka-aine. Mitä korkeampi on villan raaka-aineen laatu, sitä parempi on hienous, tiheämpi pinnan mittakaava, mutta myös helppo sotkeutua, pilling.

Syy 2: kudontamenetelmä. Erilaiset neulontamenetelmät villapuseroissa ja erilaisissa tiheyksissä (löysät, tiukat) voivat myös tuottaa eri asteita.

Syy 3: Kitka. Yhteys ja kitka erilaisilla esineillä eivät ole sileitä tai karkeita vastalauseita, se tuottaa myös vaihtelevia pilling-ilmiöitä, hihassa, taskussa ja muissa osissa usein kitkaa.

Syy 4: Teknologia. Jos kierre on löysä, lanka on pyöreä ja pullea, on helppo pilleriä, ja jos kierre on tiukka, langan tyyli menetetään, kuten köysi.

Siksi neulepuserot pilleri vaihtelevat. Jos pilling tapahtuu, leikkaa hiukset hieman työkaluilla.

mens-soft-white-cable-knit-pullover-sweater42459284263