Villa neule- ja puuvilla neulonta

- Jan 11, 2019-

Neulominen on jaettu kahteen osaan: villaa neule- ja puuvilla neulonta. Kuten olemme perehtyneet kudotut puuvilla neuleita tehdään osaksi vaatteet samanlainen prosessi. Villa neulotaan melko epäsuosittu ja merkittävä vaatemerkkejä villaa neulonta suunnittelija on aina erittäin tiukka.

Villa neulonta, kuten pusero, käytämme usein, keväällä ja kesällä, villapaidat ovat kaikki yksi pala villalanka, kudonta jokainen vaatekappale kautta flat knitting päällä ja sitten liittää ne yksitellen socket päällä, kuten se on vain kysymys laitteet ja menetelmä yhteyden kangas ompelukone.

1. villaa neulonta ja puuvilla neulonta ovat erilaisia. Ne on suoraan kudottu lanka tasainen neulekone kudonta aikana. Kuten pusero vuori tummansinistä puuvillakangasta ei voi olla jatkuva alusta loppuun. Siksi tässä prosessissa työntekijöiden yhdistää jokainen solmitut menetelmällä. Yleisesti ottaen pusero ei voi olla ilman solmu, mutta hyvä laatu pusero, sen solmu on aina piilossa näkymätön paikoissa, kuten sivusaumat, polvistui tämä huomaamaton paikka.

2. toinen laatu työn pusero on kukka-jalka, jota kutsutaan selvitys neula linja, kaula ja lapa. Yleensä neula on hyvä, suu on myös hyvä, pusero, on aina arvokas kuin kopiointi. On olemassa joitakin puseroita, että voimme nähdä sisällä. Yhteys työn ja hiha on kuin kudotut eli lanka neuloa. Itse asiassa tämä ei ole luettelossa kuin hieno Villa neulonta-kentässä. Laita se vähän kaukaa villapaidat ja neuleet ulkomaankaupan vienti on pitkänkin matkan hinnassa.

3. paidan kangas näkökulmasta neula on avainkysymys. Se on vähän scorpion näimme, niiden on oltava yhtenäinen ja samankokoisia. Joskus huomaamme, että jotkut neulat pusero paksu ja ohut, mikä tarkoittaa, että laitteet ei täysin debugged alkuperäisen flat knitting koneella.

4. käsin kudottuja kuten käsin solmitut käsi koukut ei ole mukana, koska hinta lasketaan neulonta-aika. Mitä suurempi neula muoto pusero, ohuempi pinsetit, kuten 12-napainen, 14-nastainen, 16-pin, käsittely maksu kalliimpi, mitä prosessin perusvaatimuksia ja neulat 9 - 6-ja 3-nastainen yleensä enintään hinta ohuita neuloja. Mutta miksi 3-nastainen takki tyyli villapaita ja 12-nastainen säännöllisesti pusero joskus samaan hintaan? Syynä on, että laskettaessa pusero on raaka-aineiden sekä käsittelymaksun,