Miesten villapuseroiden opas

- Jan 11, 2019-

Neulepuserotakki, tärkein asia on käyttää tavallista ja mukavaa esimerkiksi henkilökohtaisesti sitä mieltä, että myös puvun tai urheilutakin pukeutuminen työssä on mahdollista, jos työskentelet niin sanotussa luovassa teollisuudessa. enemmän rento.

Itse asiassa, onko kyseessä V-kaula, pyöreä kaula tai edessä avoin vetoketjullinen villapaita, työ vaatii, että neulosvaatteet ovat laadukkaita - olipa kyseessä sitten kesän pellava tai korkealaatuinen puuvilla tai talvi pitää päällä. Merinovilla tai kasmirmatto, eikä se voi olla groteski tai siinä ei ole ilmeisiä kulumisen merkkejä. Tietenkin, jotta näyttää hyvältä ja identiteetillä, sinun on myös sovitettava räätälöidyt housut, korkealaatuiset vyöt ja laiska kengät. Mutta jos haluat kiinnittää siihen enemmän huomiota, sinun on jaettava se luokkiin.

V-kaula-villapaita, jossa on korkealaatuinen villa tai kashmir V-kaula-villapaita, jossa on tweed-villa-takki ja korkealaatuinen villahousut, joten kuluminen ei ole koskaan ongelma. Ylimääräiset pisteet - vastakkaiset siteet ja raidalliset paidat. Pariskunta housut tai farkut on rento tunnelma.

Pyöreä kaula-villapaita, jossa on valkoinen tai kevyt pyöreä kaula-villapaita ja khaki-puku. Lisäksi voit myös pukeutua pellava- tai khaki-housuihin, ruudullisiin urheilutakkeihin ja mokkanahkiin.

Etulevy vetoketjulla, jossa on vetoketjullinen päällinen: Käytä talvella hyvälaatuista vetoketjullista villapaita, joka ei ole vain lämmin, vaan myös maku. Voit myös avata kauluksen paljastamaan paidat ja siteet. Jotta voit seurata yksityiskohtia, voit lisätä italialaisia tyylin heikkoja elementtejä, kuten värillisiä vuorauksia tai vastakkaisia kauluksia.