Miten pestä pusero?

- Jan 11, 2019-

1. Ota pöly ennen pesua, liota se kylmään veteen 10-20 minuuttia, purista se ulos, laita se pesupulveriliuokseen tai saippualiuokseen, huuhtele se varovasti ja huuhtele sitten vedellä. Jotta voit varmistaa puseron värin, veteen voidaan lisätä 2% etikkahappoa (voit myös käyttää etikkaa) neutraloida jäännössaippua. Pesun jälkeen purista vesi, ravista sitä, laita se verkkopusseeseen, ripusta se tuuletettuun paikkaan kuivua, välttää kiertymistä tai altistumista.

2, pesu teetä, ei vain voi pestä pölyä, mutta myös tehdä villapaita ei haalistu, pidentää käyttöikää. Pesumenetelmä on: käytä 1 pannua kiehuvaa vettä, laita oikea määrä teelehtiä, odota, kunnes teetä lehdet kastetaan, suodatetaan teelehtiä, liotetaan villapaita teetä veteen noin 15 minuuttia, sitten hiero se varovasti useita kertoja, huuhtele se vedellä, purista vesi pois. Ravista sitä ja kuivaa se.

3. Kuivaessasi laita musta pusero tasaiselle levylle ja säädä muotoa; vino se paikkaan, joka on tuuletettu ilman suoraa auringonvaloa, ja se ei ole täysin sopiva ripustaa sitä ripustimella. Kuivattu villapaita voidaan silittää ja muotoilla raudalla. Silityksen aikana villapaidan yläosa tulee peittää pyyhkeellä; puseron pinnalle ulkonevat pienet hiuspallot on leikattava yksi kerrallaan.

4, villapaidat kuluvat pitkään, jotkut osat on kiillotettu. Sitä voidaan ruiskuttaa etikan ja veden seoksella kiiltävässä osassa, ja sitten se pestään alkuperäisen palauttamiseksi.