Miten sovittaa takki villapaita

- Jan 11, 2019-

College-tyylin yhdistelmä tuli takaisin. Fake kaksiosainen hyppypuku, jossa on tummanvihreä pitkä takki, näytti vahingossa paljastavan kaksi kapeaa jalat ja täynnä charmia. Se on yhdistetty korkeakoulutyyliin ja veljentytärin lumikenkiin, ja se on rento ja tyylikäs yhdistelmä.

Matalan avaimen talvet saattavat silti tarvita matalan avaimen tyyliä, jotka sopivat yhteen, mutta jopa matala avain on myös vähäpainoinen ja kaunis. Hyvin lähellä tytön burgundista pitkää takkihousua, jossa on nurmikasvihreä huivi, se on hyvin rento ja yksinkertainen, mutta se ei ole yksinkertainen.

Punainen hupullinen takki-villapaita herätti sen yhdellä silmäyksellä. Silitys takki ja villapaita, ylivoimainen kangas, suuren rintakehän temperamentti ja pitkien saappaiden temperamentti, täydellinen yhdistelmä hapen kauneutta.

Oletteko juuri olleet syksyllä ja talvella, oletteko vielä rakastunut denim-T-paitojen vastaavuuteen, mutta sää on muuttunut kylmäksi? Xiaobian ehdotti, että se voidaan yhdistää vaaleanpunaisen pitkähihaisen villapaidan kanssa luomaan suloinen ja söpö tuuletin. Rento ja rento yhdistelmä on itse asiassa kaikkein liikkuvin.

Värin osalta se on yleisempää neulepuseron väriä, retro-väriä. Tämän takkihousun ominaisuudet eivät ole täällä, mutta satunnaiset ompeleet ovat täynnä muodin makua, mutta malli on yhdistetty valkoisiin farkkuihin neutraloimiseksi.