Käsittely periaatteen kaikenlaisia villaa

- Jan 11, 2019-

Sekalaiset

Spinning on tiede, joka tutkii tekstiilikuidut katkotut jalostettu langat. Että langat tehdään yleensä lyhyiden kuitujen eripituisia määrä ja tehdään pitkään jatkuvista filamenteista. Koostuu. Spinning-prosessi on ensimmäinen poistaa epäpuhtauksia, toisin sanoen alustavan jalostusprosessin raaka-aineen, jota kutsutaan myös spinning raaka-aineiden valmistaminen. Eri raaka-aineita ovat erilaiset, tyypit ja ominaisuudet epäpuhtauksia ovat erilaisia ja käsittelymenetelmistä ja tekniikat ovat erilaisia. Raaka-aineiden ensisijainen jalostustoimia ovat fyysisiä menetelmiä (kuten Siementenpoisto), kemiallisia menetelmiä (kuten degumming hampun, jalostus silkkiä), ja fysikaalisia ja kemiallisia menetelmiä (kuten Villa pesu ja de latauksen).

Löysä

Sekavaa ja vaakasuunnassa läheisesti kuidut on käsitelty pitkittäinen kuntoon, ja pehmeä lanka tietyt vaatimukset muututtava lohko kuidut yhtenä kuitu tilaan, mikä vapauttaisi vaakaliitäntä raaka kuitua materiaalit ja yritys päästä päähän-yhteyden. Pystysuora yhteystiedot. Entinen kutsutaan vapauttamaan kuidut ja jälkimmäinen on nimeltään kuidut kokoelma. Kuitu julkaisu on kokonaan poistaa horisontaalinen suhde kuitua ja kuitu. Kuitua vaurioita on minimoitava. Kuidut kerääminen on löysätä kuidut on palautettu tilatut, pitkittäinen suhde, joka on jatkuvaa ja kuidut kokoonpano on tasaisesti jaettu kun ottaa lineaarinen tiheys ja voimaa. Fiber aggregaattien täytyy lisätä jonkin verran kierre. Kokoonpano prosessi on kesken kerran, ja se voidaan suorittaa jälkeen monet prosessit kuten kampaus, piirustus ja kiertämällä.

Avoinna

Avaaminen on suuret palat kuitua repiä pieniksi paloiksi ja pieni niput. Yleisesti ottaen hampun degumming on myös eräänlainen aukko. Aukko toiminnan edetessä, kuidut ja epäpuhtaudet välinen suhde on heikentynyt niin, että epäpuhtaudet poistetaan ja kuidut ovat sekoittuneet. Avaamisesta toimia ja epäpuhtauksien poistamiseksi ei täydennä kerralla, mutta vähitellen ymmärtäneet järkevä kokoonpano repiminen, silmiinpistävää ja segmentointi.

Kampaus

Kampaus toiminta on edelleen löysää pieniä ja pieniä nippua kuituja yhdeksi valtioksi monet tiheä kammat karstaus kone, parantamaan siten edelleen vapauttamaan kuidut. Sivusuunnassa suhde kuidut karstaus on periaatteessa poistettu ja epäpuhtauksien poistaminen ja sekoitus efekteistä riittävät enemmän. Mutta paljon kuituja käyrän muotoa. Ja on koukkuja, välillä Kukin kuitu on edelleen tietty horisontaalinen yhteys. Pian kehruu kone.

Kampaus

Kampaus kone karstaus tehtävä on käyttää kampa yksityiskohtaisempia kampaus kuitua molemmissa päissä. Kampaus kone sulkea lyhyiden kuitujen ja hienoja simpukoita alla pituus, mikä tekee kuidut rinnakkain ja suora. Kemian-kuidut käsitellään yleensä ilman kampasi siisti pituus, vähän epäpuhtauksia ja suoraan rinnakkain valtion.

luonnos

Karstaamattomat nauhat piirretään pituus ja asteittain saavuttaa ennalta paksuus. Tätä prosessia kutsutaan laatiminen. Se luo pohjan säännöllisesti päähän yhteyksiä kuidut perustamisen. Valmistelun tuloksena epätasainen pituus sliver ja, sen vuoksi järjestää kohtuullisen laatiminen laite ja käsitellä parametreja.

Coronation

Kiertämällä on kiertää oman akselinsa ympäri strand jotta suuntaisella strand aksiaalinen suuntaan kuidut ovat kierteiset, luo säde paineita varmistaa Pitkittäinen kuidut suhde.

Purkaminen

Välituotteiden tai valmiiden tuotteiden haava osaksi muodossa, joka soveltuu varastoinnin, kuljetuksen ja jalostuksen seuraava prosessi, jota kutsutaan käämitys. Lopettaa prosessin olisi suoritettava jatkuvasti vaikuttamatta tuotannon ja tuotteen laatu. Olisi pyrittävä jatkuvan tuotannon prosessien välillä ja minimoimaan syntyvät käämitys laatuongelmia. Lyhyesti sanottuna spinning prosessi yleensä kuuluu raaka-aineiden valmistaminen, avaaminen, kampaus, poistaa epäpuhtauksia, miksaus, piirustus, yhdistyvät, kiertämällä ja mutkainen, ja joitakin vaikutuksia saavutetaan toistuvasti iteroinnin jälkeen.