Tyypit ja ominaisuudet yhteisen villaa

- Jan 11, 2019-

Peräti kymmenen erilaista lankaa ja paksuuksia. Nyt esittelemme lyhyesti useita yleisesti käytettyjä lankoja.

1, erittäin hieno

Se on hienoin kudottu langoista. Se on kevyttä ja pehmeää. Se sopii parhaiten neulonta, vauva, Lasten neuleet tai virkattu naisten takit.

2, erittäin hieno

Paksuus on 2 hienointa villaa, kevyt ja monipuolinen väri, joten se sopii virkkaamalla.

3, keskipitkän hieno

Se on yleisimmin käytetty villaa lajike. Onko vauva, taapero, naisten tai miesten vaatteet, se on kudottu paksut villaiset langat ja kudottu kuvio on yksityiskohtainen ja tyylikäs.

4, keskipitkän paksu

Se on yleisimmin käytetty tyyppi kudottu pakkasta kestävä vaatteet ja kudotut vaatteet eivät ole liian paksu tai ohut.

5, korkea ja paksu

Se on myös paras lankaa kudonta ja pakkasta kestävä vaatteet.

Kun valitset ostaa villaa, sinun täytyy ostaa tarpeeksi määrä tilanteita, joita ei voi suorittaa tavaroiden poistamisen takia. Toisaalta joitakin myydyin villaa lajikkeita, vaikka ne eivät ole loppuneet varastosta, on säilytettävä Villa pallo tunnistuksen ulkoistaminen tarroja.

Tuotteet voidaan jakaa villaa, sekoitettu ja chemical fiber. Tärkeimmät kemialliset kuitu on akryyli kuitua ja viskoosi kuitua. Vaikka on olemassa monia lajikkeita villaa, ne voidaan pääasiassa jakaa neljään luokkaan: villaa, hieno Villa, värjätty Villa ja factory-erityinen neulotut villaa.

(1) karkea villainen:Strand-tiheys on noin 400 tex, yleensä 4 osa ja kohti strand strand-tiheys on noin 100 tex. Villaa laadukkaita villalanka on kehrätty hieno Villa, ja se on kallista. Villaa väli villalanka on valmistettu keskipitkällä villaa. Tällainen lanka lankaa on paksumpi, vahvempi ja täyteläisempi. Kudotut pusero on paksu ja lämmin, ja jota yleensä käytetään talvi vaatteet.

(2) hieno Villa:Strand-tiheys on 167-398, joka on yleensä 4 osa. On olemassa kahdenlaisia tuotteita: twisted villaa ja pallomainen villaa (tupsu Villa). Hiusten linja on kuiva ja puhdas, pehmeä ja kaunis väri. Se on lähinnä kudotaan ohut pusero, valo ja sovi, käytetään keväällä ja syksyllä, oli lisätä Villan käyttöä on edullisempaa.

(3) väriä lankaa:Tämä tuote on laaja valikoima värejä ja on jatkuvasti kunnostettu. Esimerkiksi kulta ja hopea lanka, tulostus leikkeen kukkia, suuret ja pienet helmet, silmukat, bambu, ketju ja muut lajikkeet. Kunkin kudottu osaksi pusero on erityistä charmia.

(4) neulonta villaa:yleensä 2 lanka askareissaan, enimmäkseen käytetään koneen neulonta. Punottu pusero on kevyt, puhdas, pehmeä ja liukas.