Mitkä ovat etiketti miehille, jotka käyttävät villapaita?

- Jan 11, 2019-

Miten pukeutua villapaita?

"Minun pitäisi laittaa villapaita housuihin tai anna sen pysyä himmennettynä?" Monet miehet eivät saa esittää tällaisia kysymyksiä. Mutta mielestäni minun pitäisi kysyä. Koska kukaan ei halua näyttää skotlantilaiselta esiintyjältä, kun hänellä on pitkä pusero. Jos villapaidan pituus ylittää housutaskun, aseta se housuihin.

Milloin minun pitäisi laittaa villapaita housuihini?

1. Jos olet menossa ulos illallisjuhlaan tai illalliseen, sinun pitäisi laittaa pusero sisälle.

2. Riippumatta siitä, missä tilanteessa, jos villapaita on "purettu" tai murtuu, laita se sisään.

3, jos haluat tehdä itsesi houkuttelevaksi, laita villapaita housuihin ja käytä sitten tyylikästä vyöä odottamassa sinua, sinusta tulee heti huomion keskipiste.

Milloin minun pitäisi laittaa villapaita housuni ulkopuolelle?

1. Jos villapaita on hyvin paksu, älä käytä suuria housuja villapaita varten. Seurauksena ei ole vain se, että sinut näyttävät lihavilta.

2, joissakin erityistapauksissa voit myös laittaa villapaidan ulkopuolelle, esimerkiksi vyö on vaikea nähdä, tai vyön ja kenkien väri ei vastaa toisiaan.

3, jos villapaita on hyvin lyhyt, laita se housuihin ei "rautaa", sitten yksinkertaisesti laittaa se ulos. Muuten, 2 minuutin välein, annat sydämesi "huolehtia" kerran.

4. Jos käytät urheiluvaatteita, kannattaa laittaa pusero ulkopuolelle. On vaikea kuvitella, kuinka naurettavaa on pari villapaita, joissa on suuri pusero, joka on sen keskellä. Ainakin se ei sinusta tuntuu pienimmältä seksikäs.