Talvi pusero vastaavat taidot

- Jan 11, 2019-

Miesten neuleet

Miesten neuleet yleensä valita enemmän slim fit. Mitä housut käytetään miesten neuleet? Miesten neuleet ovat yleensä parina housut, farkut ja rento housut. Mitä top on miesten villapaita? Miesten puserot ja paidat ovat yleisimpiä, ja voit piilottaa paita oman pusero tai ulkopuolella oman pusero. Voi olla myös kuluneet t-paita. Millainen takki miesten villapaita vastaa? Takit, windbreakers, nahka vaatteita, puvut, takit... erityisesti high-necked puseroita, takki ei pitäisi olla liian paksu, muuten se näyttää erittäin raskas. Mitä kenkiä on olemassa miesten neuleet? Yleensä valita vapaa-ajan kenkiä, vapaa-ajan kenkiä, vapaa-ajan kenkiä, urheilukengät, kengät... Värit ovat yleensä musta, ruskea ja valkoinen.

Lasten neuleet

Mitä käyttää lasten pusero? Se voi olla kulunut kanssa t-paita ja paita pusero. Millaiset housut ja pohjat pukeudut lasten neuleet? Lasten neuleet on farkut, housut ja housut. Tyttöjen neuleet voidaan yhdistää lyhyet hameet ja shortsit, Sukkahousut ja prinsessa. Millaisia kenkiä lasten neuleet on? Urheilujalkineet, snow saappaat, saapikkaat, pieni kengät, kangas kengät... Huomaa, että lasten neuleet ovat parempia puuvillaa tai villaa ja Kashmir. Ne soveltuvat paremmin vauvan ihoa. Lisäksi villatakki villapaidat ovat parempi kuin neulepuseroita, paitsi helppo käyttää, mutta myös helppo käyttää. Se myös joutumista vauvan ihoa ja varo allergiat ja kutina.

Naisten neuleet

Miten ottelu naisten neuleet? Naisten neuleet ovat parhaiten kuluneet paitoja ja t-paidat ovat myös saatavilla. Mitä housut ja pohjat pukeudut pusero? Yleensä pienet housut, farkut, lyhyet hameet, shortsit, denim hameet, hameita, nahka housut... Mitä kenkiä naisten neuleet vastaa? Villapaita canvas kengät, urheilujalkineet, yhdelle kengät, sukat, korkokengät, matalat kengät... Millainen takki naisten neuleet? Tuulitakki, takki, topattu takki takki... Lisäksi villapaita takki (villatakki villapaita) kulunut sisällä mekko tai t-paita / paita + hame / shortsit.

1, villatakki villapaita pusero takki

Collegetakki voi olla kulunut ja mekko tai t-paita / paita + lyhyt hame / shortsit / jalat housut / farkut, kengät, kengät, korkokengät, urheilujalkineet, saappaat... valita oikea pituus villapaita-takki mukaan pituutesi edistää vahvuuksia ja heikkouksia.

2, pullover kanssa

Pullover lyhyt hame, hame, denim hame, farkut, housut, leveälahkeinen housut... kengät voidaan yhdistää yhdelle kengät, korkokengät, saapikkaat, lenkkarit, kangas kengät...

3, korkea kaulus villapaita

Villapaita pusero ja hame, farkut, housut, leveälahkeinen housut, kengät voidaan yhdistää yhdelle kengät, saapikkaat.

4, löysä villapaita

Löysä pusero sopii paremmin pusero koreaksi. Yleensä pienempi elin vaatteet pitäisi olla kapeampi. Se voi olla kulunut hameet, farkut, housut, nahkahousut, jne. Kengät voidaan yhdistää nilkkurit, canvas kengät, yhdelle kengät ja korkeat korot.

5, pusero hame / pitkä villapaita

Pusero hameet yleensä kuluneet barefoot, tai sukat, korkeakorkoiset kengät tai Tossut, saappaat ovat tyylikkäästi ja urheilu kengät, kengät on nuorekas.

6, pusero, paita

Paidat neuleet ovat yleinen tapa vastaamaan. Yleensä valita yksivärinen paita, kuten valkoinen, vaalean sininen, denim, jne., pohja voi olla varustettu lyhyet hameet, farkut, housut, shortsit, nahkahousuihin, hameita... kengät voidaan yhdistää nilkkurit, yhdelle kengät, korkokengät, urheilujalkineet, canvas kengät.

7, tiukka villapaita

Tiukka puserot ja hameet, housut, farkut, shortsit, leukalaput, sukkanauhat, näyttää hyvä kuva, kengät voidaan valita yhdelle kengät, korkokengät, saapikkaat, pienet valkoiset kengät ja niin edelleen.