Pyöreä kaula neuletakit ja neuleet miehet

Pikatiedot Toimitustyyppi: OEM / ODM-palvelu Paksuus: Vakio Mallinumero: SD3032 MOQ: 50 kpl Materiaali: Cashmere Tekniikka: Tietokoneella neulottu Tuotetyyppi: Mans villapaita Pusero Tyyli: Pitkät hihat Palvelu: mukautettu mallisi tai toimittamiesi kuvien perusteella Sukupuoli: Miesten lähtöpaikka: Dongguan, Guangdong, Kiina (Manner) Mittari: 12 G Väri: Räätälöity malli: Hyväksy asiakkaan suunnittelema uusi kausi: Kevät / Syksy / Talvi Näyteaika: 5-6 työpäivää Vaatteiden pituus : Normaali kaulus: Pyöreä kaula neulepusero Logo: räätälöity Kuvion tyyppi: Intarsia pusero

Tuotetiedot

Pyöreä kaula neuletakit ja neuleet miehet

04


Tuotteiden kuvaus


Kuvaus : Pyöreä kaula neuletakit ja neuleet miehet
Intarsia edessä, takana Jerseyllä
Paras laatu, mukava kahva tunne


image


Tuoteshow


01


Takaisin


03


Toimituskyky

 

10000 pala / kpl kuukaudessa Pyöreä kaula-neuletakit ja villapaitot miehille


Pakkaus ja lähetys

 

Pakkaustiedot

1. Sisäpakkaus: yksi pala yhdessä sopivassa ympäristöystävällisessä PE-polybagissa. Ulkopäällyste: kiinteän väri- tai kokosuhteen mukaan, laita 10 - 15 kappaletta yhteen 65cmx45 cmx20cm

2. Voimme tehdä paketin asiakkaiden vaatimusten mukaan.

3. Tarjoamme räätälöityjä paketteja, kuten värirasia.

portti

Shenzhen, Guangzhou

Läpimenoaika:

yleensä 3-5 työpäivää maksun saapumisesta


image


image


Tuotantoprosessi


image


Miksi valita meidät?

1. Korkealaatuinen tuote : Laatu on kulttuurimme, kaupan varmuudella.

2. Erinomainen palvelu : Olemme aina täällä palveluksessasi milloin tahansa ja missä tahansa. Asiakkaiden tyytyväisyys on mitä pyrin!

3. Kohtuullinen hinta : verrattuna kilpailijoihimme, tarjoamamme hinta on paljon suosittu asiakkaille, koska meillä on win-win-tilanne, jota etsimme!

4. Professionale : Olemme 10 vuotta kokeneita tehtaita, voisimme räätälöidä kaikenlaisia vaatteita vaatimukseesi.

 

 

 

Meistä


NSRF Co, Ltd on ammattimainen villapaitatoimittaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus Dalangissa, Kiinassa. Suunnittelemme ja tuotamme mukavia, muodikkaita, mukavia ja korkealaatuisia villapaitoja Pohjois-Amerikkaan, Etelä-Amerikkaan, Eurooppaan. Markkinat ovat tehdaskoko 3000 neliömetriä, 40 tietokoneistettua neulontalaitetta, kapasiteetti 2 miljoonaa kpl. Päätuotteemme ovat miehille, naisille ja lapsille tarkoitetut villapaitot, neulotut peitot, neulotut pipot, hattu, käsineet, koulupukuiset puserot, sotilaalliset univormupaidat.Laatu on elämää, asiakas on jumala "on liiketoimintamme usko. Jatkuva innovaatio, Pursuing Excellence" on työmme asenne. Tarjoamme aina korkealaatuisia tuotteita ja palveluita asiakkaille ympäri maailmaa. Suuret asiakkaat luottavat meihin auttamaan tuotemerkkejään erottumaan. Voit myös! Työskentele kanssamme nauttiaksesi nopeudesta ja joustavuudesta nyt! Tarjoaksesi parasta palvelua asiakkaillemme. Vastaamme kaikkiin kyselyihin 8 tunnin sisällä. Soita meille kiireellisissä tapauksissa.


QQ图片20190713170056


Edut: 

1: OEM- ja ODM-palvelu, yli 10 vuoden kokemus.

2: Huippulaatu, nopea toimitus ja hyvä palvelu tyytyväisiä asiakkaisiimme erittäin paljon.

3: Koska olemme tiiviissä suhteessa joihinkin toimittajiin, pystymme tarjoamaan hyviä hintoja ja korkealaatuisia tuotteita.

4: Upea myyntitiimi, jolla on hyvät englannin kielen taidot ja miten nyt palvella asiakkuutta.

 

Ammattimainen neulevaatteiden valmistaja

-10 vuoden valmistuskokemus

 

 

Ohje

 

••• K1: Hyväksytkö räätälöityjä?

V: OEM on saatavana. Mukautetut mallit ja valtuutetut logot ovat tervetulleita.
Q2: Onko saatavilla enemmän värejä?

Kyllä, tietenkin, mutta suosittelemme käyttämään tavanomaisia värejämme ensimmäisessä kokeilutilauksessa, se on hyvä läpimenoaika, jos haluat testata laatua nopeasti.

•• K3: Kuinka voit taata laadun?
Meillä on hyvin koulutetut ja ammattitaitoiset työntekijät ja tiukka laadunvarmistusjärjestelmä jokaisessa tuotantolinkissä. Jokainen tuote on tarkistettava 100% ennen lähettämistä.

Q4: Voitko tehdä näytteen suunnittelumme mukaan?

V: Kyllä, voimme tehdä sen suunnittelusi mukaan.


Hot Tags: pyöreä kaula neuletakit ja villapaitot miehet, Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukku, paras, räätälöity, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like